Follow @twitterapi

Laatste informatie bezoekers Zino Classixs

Zaterdag 2 september staat Jetskiplas de Landsard voor de vierde maal volledig in het teken van Zino Classixs Outdoor! Op deze vierde editie van Zino Classixs Outdoor wordt alles uit de kast gehaald om de geweldige editie van vorig jaar te overtreffen. Dat jullie er veel zin in hebben blijkt wel uit de geweldige reacties en de kaartverkoop! In dit laatste bericht alle belangrijke informatie voor jullie als bezoeker.

Timetable & artiesten
Mainstage
13.00 – 15.00  Davo                                           
15.00 – 16.00  Bambini                                    
16.00 – 17.00  Miss Amy                                     
17.00 – 18.00  Gert Rossenbacker                              
18.00 – 19.00  Jee Vee                                   
19.00 – 20.00  Gert Corvers                          
20.00 – 21.00  Nowaxx                                   
21.00 – 22.00  Genius                     
22.00 – 23.00   Francois
23.00 -  23.15  Zino classixs dj team 
Hosted by MC Mighty Mike
 
Limit stage (1995 – 1999 after sound)
15.00 – 16.30  One2one                                 
16.30 – 18.00  Francois
18.00 – 20.00  Edwin Saassen       
20.00 – 21.00  Caveman                                   
21.00 – 22.00  Miss Amy
 

Tickets
Er zijn nog maar een beperkt aantal tickets in de voorverkoop! Surf hiervoor naar www.minorityevents.nl/ticketshop. Kaarten zijn zaterdag tot 20.00 uur beschikbaar aan de dagkassa bij de ingang van het terrein. Daarnaast kun je online van 12.00 – 20.00 uur kaarten kopen voor de dagprijs van €35,00.

Kluisjes & pinnen
Uiteraard zijn er op Zino Classixs Outdoor kluisjes aanwezig om je spullen veilig in op te bergen. Kluisjes zijn tot donderdagavond online te kopen in de voorverkoop. Ook kun je munten pinnen op het festivalterrein. Er zijn meerdere pinautomaten aanwezig bij de muntenbalie. Je wordt echter aangeraden voldoende cash geld mee te nemen naar het festival, omdat geldautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Het weer
De weersvoorspellingen voor zaterdag zien er goed uit. Met een temperatuur rond de 20 graden is het een lekkere nazomerse dag. In de avond koelt het wel af dus neem een jas of trui mee voor de avonduren.

Parkeren
Parkeren kan, net zoals vorig jaar, direct aan het festivalterrein. Hierdoor kun je direct vanuit de auto naar binnen.
Bussen, taxi’s en de kiss & ride kunnen gebruik maken van de parkeerplaats van de kart/motorcrossbaan. Vanaf hier is het festival op loopafstand.
Parkeren kost €10,- en dient contant betaald te worden bij de ingang van de parkeerplaats. Op de parkeerplaats wordt ook een ruime fietsenstalling gecreëerd. Het parkeren gaat onder begeleiding van verkeersregelaars en parkeerbegeleiders. Volg ten alle tijde hun aanwijzingen op!

Pendelbussen
Vanaf Eindhoven centraal rijden er pendelbussen naar Zino Classixs Outdoor. Voor slechts €10,- p.p. (voorverkoop online) heb je al een retourtje! Meer info en voor het kopen van een kaartje verwijzen wij je graag naar http://www.partyreizen.nl/nl/event/zino-classixs
Let op; tijden onder voorbehoud en kunnen wijzigen. Kijk voor alle laatste info op de website van Partyreizen.

Minimumleeftijd
Minimumleeftijd om Zino Classixs Outdoor te mogen bezoeken is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem dus altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Drugsbeleid
Minority Events conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Eindhoven. Dit is zero tolerance. Dat betekent dat geen enkele vorm van drugs is toegestaan. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd.

Tot slot!
Als laatste wil de organisatie laten weten dat we er ontzettend veel zin in hebben en dat er alles aan wordt gedaan om deze editie opnieuw de boeken in te laten gaan! Helemaal los op de gouwe ouwe ZINO CLASSIXS! Let’s go!