Follow @twitterapi

Laatste bezoekersinformatie Francois presents the Classixs

Laaste bezoekersinfo & timetable

Zaterdag 24 februari (vanaf 14.00u!) vindt voor het derde jaar op rij Francois presents the Classixs plaats in het Klokgebouw te Eindhoven. In dit laatste bericht alle praktische info die handig is om als bezoeker te weten.
Timetable
Dit jaar zal Francois presents the Classixs voor het eerst overdag plaatsvinden waardoor we al om 14.00u onze deuren openen. Zorg er om deze reden voor dat je op tijd aanwezig bent om niets te missen!

Timetable
14.00 – 15.30 Pedro
15.30 – 17.00 Franky Dux
17.00 – 18.00 Nowaxx
18.00 – 19.30 Francois
19.30 – 20.00 Genius B2B Francois
20.00 – 20.45 Genius
20.45 – 21.00 Special showcase Djembe Agogo
21.00 – 22.00 Francois
22.00 – 22.30 Francois B2B Nowaxx
22.30 – 23.00 Nowaxx
23.00 – 24.00 Francois B2B Genius B2B Nowaxx
Hosted by: MC Mighty Mike

Tickets
De kaartverkoop voor Francois presents the Classixs is nog steeds in volle gang maar de ticketverkoop gaat erg hard! Kaarten à € 32,00 (incl. fee) koop je in de voorverkoop via www.minorityevents.nl/ticketshop, deze zijn tot en met zaterdag 24 feb. 13.00u verkrijgbaar. Daarna zijn kaarten, zolang de voorraad strekt, online te koop tot 21.00u voor het tarief van € 37,50 (incl. fee). Hierdoor kun je dus nog online kaarten kopen wanneer het evenement al is begonnen. Aan de deur zijn ook nog kaarten verkrijgbaar maar let op: OP=OP. Bij de dagkassa is geen mogelijkheid om tickets te pinnen.

Happy hours
Aangezien Francois pres the Classixs dit jaar voor het eerst overdag plaatsvindt bieden wij iedere bezoeker die voor 16.00u binnen is een gratis consumptiemunt aan namens de organisatie.

Dresscode
Er is geen dresscode verplicht maar uiteraard is het erg leuk wanneer jullie volgens het thema Braziliaans carnaval verkleed komen. Speciaal voor de leukste outfit hebben wij 10 consumptiemunten klaarliggen.

Legitimatie
Minimumleeftijd om Francois presents the Classixs te mogen bezoeken is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem dus altijd een geldig legitimatiebewijs mee.
Parkeren + uitrijkaarten
Direct naast het Klokgebouw is een ruime parkeergarage waar +/- 500 auto’s kunnen parkeren. Als je hier je auto parkeert, kun je binnen je uitrijkaart kopen voor € 7,-. Dit scheelt je, na afloop van het evenement, wachttijd bij de automaat. Ben dus slim en koop je uitrijkaart bij onze bonnenkassa. Koop ze wel op tijd want OP=OP.

Lockers
Direct na de visitatie staan de lockers. Huur hier je kluisje voor € 7,-. Aangezien het lockers met pincode zijn hoef je geen borg te betalen.

Pinnen
Bij de bonnenkassa kun je pinnen bij twee loketten. We raden je echter aan voldoende cash geld mee te nemen omdat geldautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Roken
Het is niet toegestaan binnen te roken in het Klokgebouw. Rokers kunnen terecht in de speciaal hiervoor ingerichte rookruimte, deze is duidelijk aangegeven.

Routebeschrijving
Het adres van het Klokgebouw is Klokgebouw 50, Eindhoven.

Drugsbeleid
Minority Events conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Eindhoven. Dit is zero tolerance. Dat betekent dat geen enkele vorm van drugs is toegestaan. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd.

Toegang
Tot 22.00u is het mogelijk om het evenement te bezoeken wanneer je in het bezit bent van een ticket. Hierna zullen de toegangsdeuren gesloten worden.
Tot slot
Als laatste wil Minority Events laten weten dat we er ontzettend veel zin in hebben en hopen dat we samen met jullie de vorige editie DIK gaan overtreffen!