Follow @twitterapi

Laatste bezoekers informatie Atmoz Outdoor 2017

Bezoekersinformatie Atmoz Classics Outdoor 2017

Alle DJ’s zijn er helemaal klaar voor. Met zijn allen gaan we komende zaterdag genieten van alweer de zesde editie van Atmoz Outdoor! In dit laatste bericht alle praktische info die handig is om als bezoeker te weten.

Timetable
12.00 – 13.30 Gemini
13.30 – 15.00 G-Roam
15.00 – 16.00 Sven Lanvin
16.00 – 17.00 Dave Lambert
17.00 – 18.30 Pat Krimson
18.30 – 20.00 Daniel June
20.00 – 21.30 Gert Corvers
21.30 – 23.00 Francois

12.00 – 23.00 Hosted by: MC mighty Mike

Tickets
Voor aankomende editie zijn er nog kaarten te koop, maar de kaartverkoop gaat hard. Pas op met het aanschaffen van kaarten op de illegale markt. Er zal ook een beperkt aantal tickets verkocht worden aan de deur voor €35,00 . Let op! Bij de dagkassa kan er niet gepint worden.

Weer
Niets is zo veranderlijk als het weer. Zoals de voorspellingen er nu uitzien, wordt het een zonnige dag met temperaturen rond de 20 tot 24 graden.

Overkappingen
Zoals jullie gewend zijn bij Atmoz Classics Outdoor is een groot gedeelte van de stage en constructie overdekt. Hierdoor kan het grootste gedeelte van de mensen droog staan mocht er onverhoopt een buitje vallen. Mocht het toch gaan regenen, dan zijn er bij alle barren gratis poncho’s verkrijgbaar!

Legitimatie
Minimumleeftijd om Atmoz Classics Outdoor te mogen bezoeken is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem dus altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Parkeren + uitrijkaarten
Parkeren kan op het terrein van de TU Eindhoven. Dit terrein ligt op slechts enkele minuten lopen van de IJzeren Man. Geparkeerde auto’s in de woonwijk rondom de IJzeren Man lopen het risico om een boete te krijgen of weggesleept te worden. De parkeerplaats op het TU terrein zal met borden worden aangegeven. Volg de gele borden met de tekst ‘event parkeren’.

Lockers
Direct na de visitatie staat de lockerbalie. Je kunt hier een kluisje huren voor €10,00 (€5,00 huur + €5,00 borg) om je spullen veilig in op te bergen. Wanneer je na afloop je sleutel weer inlevert ontvang je de €5,00 borg retour.

Pinnen
Bij de bonnenkassa kun je pinnen bij twee loketten. We raden je echter aan voldoende cash geld mee te nemen omdat geldautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Routebeschrijving
Het adres van de IJzeren Man is Javalaan 149, Eindhoven.

Drugsbeleid
Minority Events conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Eindhoven. Dit is zero tolerance. Dat betekent dat geen enkele vorm van drugs is toegestaan. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd.

Tot slot
Als laatste wil Minority Events laten weten dat we er ontzettend veel zin in hebben en hopen dat we samen met jullie de vorige edities DIK gaan overtreffen!
Wij verwelkomen jullie graag aanstaande zaterdag op Atmoz Classics Outdoor 2017!