Follow @twitterapi

Na 4 edities in het Eindhovense Klokgebouw is het, voor het concept Memorylane, tijd om haar vleugels uit te slaan. Op zaterdag 28 januari strijkt het concept voor het eerst neer in Nijmegen. Het Honigcomplex is de locatie bij uitstek voor dit concept. De artiesten nemen de bezoekers mee op een ‘trip down memorylane’ met de beste classics uit het verleden.

Minority Events is trots op het feit dat zij Jochen Miller hebben weten te strikken voor een speciale classics set deze avond. Als resident dj van de voormalige discotheek Matrixx, bepaalde hij mede de ‘dance sound’ van het begin van het millennium in Nijmegen. Naast Jochen Miller staan Johan Gielen en Marcel Woods geprogrammeerd op Memorylane. Deze 2 artiesten vlogen eind jaren ’90 al de wereld rond om hun draaikunsten te vertonen. De programmering wordt compleet gemaakt door DJ Francois, Genius en Jan Vervloet.

Verwacht op Memorylane een terugblik op de beginjaren van de dance met uitsluitend classics platen. De artiesten nemen je mee terug in de tijd naar de opkomst van de dance in Nederland. Terug naar de hoogtijdagen van discotheken zoals bijv. de Matrixx en terug naar de tijd van Trance Energy en Impulz.

✦✦ TICKETS ✦✦
De ticketverkoop start op maandagavond 21 november om 19.00 uur.
€ 19,50 Tickets ‘early bird’ (beperkt beschikbaar)
€ 22,50 Tickets voorverkoop
€ 30,00 Tickets deurverkoop

✦✦LINE UP✦✦
Jochen Miller
Johan Gielen
Marcel Woods
Francois
Genius
Jan Vervloet
MC Da Silva