Follow @twitterapi

Bonzai Records was een Belgisch platenlabel dat gesticht werd in 1992 en gevestigd was in Deurne (Antwerpen).
Minority Events is verantwoordelijk voor de organisatie van alle Bonzai feesten op Nederlandse bodem. Tot nu toe waren deze steevast in Eindhoven & Maastricht.

Bonzai NL keert op zaterdag 19 januari 2019 terug naar Eindhoven. Bij de keuze over een terugkeer naar de Nederlandse thuisbasis was men het direct over één ding eens; het moet nog grootser, harder en beter worden dan voorheen. Om die reden is gekozen voor de spiksplinternieuwe locatie met het beste geluid van Zuid-Nederland; Eventcentre Aquabest.

De line-up is met 10 acts de grootste in de geschiedenis van Bonzai Classics, wat betekent dat vrijwel alle Bonzai-helden van de partij zullen zijn. Verwacht de ultieme oude Belgische sound in combinatie met de vetste classics, terug naar de tijden van weleer. Naast de locatie is ook het tijdstip nieuw. De deuren openen namelijk om 14.00u en sluiten, na 11 intensieve uren, pas om 01.00u.

LINE UP
Bonzai All Stars // Bountyhunter // Airwave // DJ Jan // DJ Ghost // Francois // Franky Kloeck // Jan Vervloet // Jones & Stephenson // MC Reign

Tickets Fase 1: € 22,50 (+ € 2,50 fee) – Uitverkocht
Tickets Fase 2: € 25,00 (+ € 2,50 fee) – Nu verkrijgbaar
Tickets Fase 3: € 27,50 (+ € 2,50 fee)
Verkrijgbaar via www.bonzaiclassics.nl of ticketlink aan linkerzijde.