Follow @twitterapi

Bezoekersinformatie & timetable Memorylane

Zaterdag 11 november vindt de vijfde editie plaats van Memorylane in het Klokgebouw te Eindhoven. In dit laatste bericht alle praktische info die handig is om als bezoeker te weten.

Timetable
Zoals gewend zijn van ons openen wij al vroeg de deuren van het Klokgebouw. We starten al direct met de Zillion Showcase van Dave Lambert dus zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent om niets te missen!
20.00 – 21.30 Zillion showcase by Dave Lambert
21.30 – 23.30 Atmoz showcase by Gert Corvers & Pat Krimson
23.30 – 00.30 Cherrymoon showcase by Yves Deruyter
00.30 – 01.00 A trip down memorylane showcase by Daniel June
01.00 – 02.00 Bonzai showcase by Bonzai Allstars
02.00 – 04.00 Zino Classixs showcase by Francois, Genius & Nowaxx
Hosted by: MC Da Silva

Tickets
De kaartverkoop voor Memorylane is nog steeds in volle gang! Kaarten à €28,50 (excl. fee) koop je in de voorverkoop via www.minorityevents.nl/ticketshop, deze zijn tot en met zaterdag 11 november 19.00 verkrijgbaar. Daarna zijn kaarten online te koop tot 23.00 uur voor het avondkassa tarief (excl. fee). Hierdoor kun je dus nog online kaarten kopen wanneer het evenement al is begonnen. Aan de deur zijn er ook kaarten verkrijgbaar bij de avondkassa voor €35,-. Bij de avondkassa is geen mogelijkheid om tickets te pinnen.

Legitimatie
Minimumleeftijd om Memorylane te mogen bezoeken is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem dus altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Parkeren + uitrijkaarten
Direct naast het Klokgebouw is een ruime parkeergarage waar +/- 500 auto’s kunnen parkeren. Als je hier je auto parkeert, kun je binnen je uitrijkaart kopen voor €7,-. Dit scheelt je, na afloop van het evenement, wachttijd bij de automaat. Ben dus slim en koop je uitrijkaart bij onze bonnenkassa. Koop ze wel op tijd want op = op.

Lockers
Direct na de visitatie staat de lockerbalie. Huur hier je kluisje voor €5,- + €5,- borg. De borg krijg je, na het retour inleveren van je sleutel, weer terug.

Pinnen
Bij de bonnenkassa kun je pinnen bij twee loketten. We raden je echter aan voldoende cash geld mee te nemen omdat geldautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Roken
Het is niet toegestaan binnen te roken in het Klokgebouw. Rokers kunnen terecht in de speciaal hiervoor ingerichte rookruimte, deze is duidelijk aangegeven.

Routebeschrijving
Het adres van het Klokgebouw is Klokgebouw 50, Eindhoven.

Drugsbeleid
Minority Events conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Eindhoven. Dit is zero tolerance. Dat betekent dat geen enkele vorm van drugs is toegestaan. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd.

Toegang
Tot 02.00 uur is het mogelijk om het evenement te bezoeken wanneer je in het bezit bent van een ticket. Na 02.00 uur zullen de toegangsdeuren gesloten worden.

Tot slot
Als laatste wil Minority Events laten weten dat we er ontzettend veel zin in hebben en hopen dat we samen met jullie de vorige editie DIK gaan overtreffen!