Follow @twitterapi

Bezoekersinformatie Karma Outdoor 2017

Bezoekersinformatie KARMA Outdoor 2017

Wij zijn er klaar voor, de DJ’s zijn er ook helemaal klaar voor. Met zijn allen gaan we as zaterdag genieten van de 3e editie van KARMA Outdoor wat compleet is uitverkocht!
In dit laatste bericht alle praktische info die handig is om als bezoeker te weten.

Tickets
Er zijn geen tickets meer beschikbaar, ook niet aan de deur.
Pas op met het aanschaffen van kaarten op de illegale markt. Er zijn al meerdere meldingen geweest van oplichters die tickets aanbieden!! Wanneer je in het bezit bent van een ticket kun je tot 21.00 uur het terrein betreden.

Weer
Niets is zo veranderlijk als het weer, tegenwoordig kunnen ze het nog geen dag vantevoren voorspellen ; Zoals de voorspellingen er nu uitzien, wordt het een dag met temperaturen rond de 22 graden. Er kan gedurende de dag een klein buitje vallen maar de voorspellingen zien er goed uit.

Overkappingen
Wij hebben ook dit jaar een aantal overkappingen geplaatst, mocht er een buitje vallen, dan kan het grootste gedeelte van de mensen droog staan.
We zullen ook zorgen dat we voldoende poncho’s hebben, die gratis verkrijgbaar zijn.

Legitimatie
Minimumleeftijd om KARMA Outdoor te mogen bezoeken is 21 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem dus altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Pendelbussen
D&D Tours zal pendelbussen inzetten die je vanaf het central station van Eindhoven naar KARMA brengen en s’avond’s weer terug voor €5,-
De eerste pendelbussen vertrekken om 12.30.

Parkeren + uitrijkaarten
Parkeren kan op het terrein van de TU Eindhoven. Dit terrein ligt op slechts enkele minuten lopen van de IJzeren Man. Geparkeerde auto’s in de woonwijk rondom de IJzeren Man lopen het risico om een boete te krijgen of weggesleept te worden. De parkeerplaats op het TU terrein zal met borden worden aangegeven. Volg de gele borden met de tekst ‘event parkeren’.

#Karmaoutdoor
Plaats bij al je leuke foto’s en video’s die je online zet #Karmaoutdoor.
Zo verzamelen we al de leuke momenten van de dag en staan ze allemaal bij elkaar :)

Lockers
Direct na de visitatie staat de lockerbalie. Je kunt hier een kluisje huren voor €6,00 om je spullen veilig in op te bergen.

Pinnen
Bij de bonnenkassa kun je pinnen bij twee loketten. We raden je echter aan voldoende cash geld mee te nemen omdat geldautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Routebeschrijving
Het adres van de IJzeren Man is Javalaan 149, Eindhoven.

Drugsbeleid
Bad Ass events en Minority Events conformeren zich aan het lokale beleid van de politie Eindhoven. Dit is zero tolerance. Dat betekent dat geen enkele vorm van drugs is toegestaan. Er wordt zorgvuldig gefouieerd

Tot slot
Als laatste willen wij van Bad Ass Events en Minority Events laten weten dat we er ontzettend veel zin in hebben en hopen dat we samen met jullie de vorige editie DIK gaan overtreffen!
Wij verwelkomen jullie graag morgen op KARMA Outdoor 2017!